Vuokraa huvila

Yksilölliset kokous-, majoitus- ja juhlatilat

Variando Villas vuokraa tasokkaita kokoustiloja sekä majoitus- ja juhlatiloja Lahdessa ja Kouvolassa. Kokous- ja lomahuvilamme sijaitsevat edustavilla paikoilla lähellä kaupungin keskustaa.

Villa Concerto

Hienot puitteet työ- ja virkistyskäyttöön Kouvolassa. Juhlatila edustustilaisuuksiin ja perhejuhliin.

Villa Lakeview Golf

Korkeatasoinen loma- ja kokoushuvila Lahdessa, järven ja golf-kentän vieressä.

Jugend-lounge

Jugend Lounge on tyylikäs koulutustila Lahden ydinkeskustassa.

Palvelut yrityksille

Kokoukset, koulutukset, työhyvinvointi ja juhlat. Musiikkiohjelmapalvelut

Kokouspaketit

Aamu- tai iltapäivä

Kokoustila ja -varustelut ovat käytössäsi 2-5 tuntia aamulla tai iltapäivällä. Lisäksi saat kahvit ja teen sekä lounaan.

Työpäivä

Kokoustila ja -varustelut ova käytössäsi 6-10 tuntia aamulla tai iltapäivällä. Lisäksi saat kaksi kahvi/tee taukoa tarjoiluineen sekä lounaan.

Vuorokausi

Kokoustila ja -varustelut ova käytössäsi 8 tuntia per päivä. Lisäksi saat kaksi kahvi/tee taukoa tarjoiluineen, lounaan ja illallisen. Majoitus ja aamiainen sisältyvät hintaan.

Kaksi vuorokautta

Kokoustila ja -varustelut ova käytössäsi 8 tuntia per päivä perättäisinä päivinä. Pakettiin kuuluu kaksi aamiaista, kahvi/tee taukoa tarjoiluineen, lounasta ja illallista. Majoitus sisältyy myös majoitus.

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat olleet mm. Arctic Machine Oy, Instru Optiikka Oy, Avidly Nitroid Oy, Partylite Skandinavia, VR-yhtymä Oy, Suomen valtio, Kouvolan kaupunki, Kotkan kaupunki, Kouvola Innovation, Tecwill Oy, Danisco Sweeteners Oy, Andritz Oy, Norjan MM-hiihdon maajoukkue, Lainapeite Oy, Func Food Finland Oy, Toyota Finance Oy, Würth Oy, Provion Oy, Tukikoti Kaislikko, JR Sähkö, Ladec Oy, Finelec Oy, Helsingin Yliopisto, Aalto-yliopisto, Led Experts Finland Oy ja Suomen lukiolaisten liitto. Tilojamme ovat käyttäneet myös bloggarit, useat urheiluseurat, kilpailujoukkueet, perheet ja juhlaseurueet. Meillä on ollut vieraita Englannista, Hollannista, Espanjasta, Ranskasta, Venäjältä, Yhdysvalloista ja Virosta.

MYYNTI JA MARKKINOINTI
Variando Villas
Nuotanperä 12, 45160 Kouvola
sale@variando.fi
+358 40 766 4974

VARIANDO OY
Nuotanperä 12
45160 Kouvola
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358 40 766 4974
SOSIAALINEN MEDIAInstagramFacebook
© Variando Oy 2018
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform