Hae
  1. >
  2. Concerto

Villa Concerto

Edustus- ja kokoushuvila Kouvolassa

Varaukset ja tiedustelut: +358 40 766 4974 / sale@variando.fi

Kouvolassa sijaitseva 365-neliöinen Villa Concerto tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, koulutuksille, konserteille, virkistyspäiville ja juhlille, ja se on loistava majoitus- ja elämystila kansainvälisille vieraille. Huvila soveltuu myös erinomaisesti hääjuhlien ja erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Ajomatka Kouvolan keskustasta on vajaat kymmenen minuuttia, ja matkakeskuksesta kulkee linja-auto huvilan läheiselle pysäkille. Huvilalla on vapaa pysäköinti. Huvila on vuokra-aikana vain sinun ja seurueesi käytössä.

Palvelut

Kokoukset

Villa Concertossa voit järjestää kokouksen pienistä palavereista monipäiväisiin kokouksiin. Kokoushuvila tarjoaa laadukkaat tilat 2-25 hengen kokouksille.

Majoitus

Villa Concerto tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun yrityksenne työntekijöiden majoittamiseen kokousten ja työjaksojen aikana. Kysy tarjous tyylikkään kalustetun huvilan vuokraamisesta yrityksesi työntekijöitten pidemmille työjaksoille.

Ruokailu

Villa Concerto tarjoaa kokouksen, koulutuksen tai konsertin oheen herkullisen kahvin, lounaan tai illallisen.

Tapahtumat

Muistotilaisuus, yritysjuhla, hääpäivä

Vietä muistotilaisuus, häitten vuosipäivä tai yritysillallinen kauniissa miljöössä. Villa Concerto on tunnelmallinen juhlatila niin yritysten illanistujaisiin kuin pieniin perhetilaisuuksiin. Henkilökapasiteetti pöydissä istuen max 28 henk, seisoen max 40 henk. Tilaa muusikko tai yhtye luomaan tunnelmaa tilaisuuteesi.

Tilauskonsertit

Villa Concerton korkeat tilat, erinomainen akustiikka ja ammattitaitoiset muusikot takaavat korkeatasoiset musiikkiesitykset esimerkiksi osana kokous- ja koulutuspäivää tai erikseen järjestettynä elämyksenä.

Aktiviteetit

Kokousten ohella ryhmälläsi on mahdollisuus virkistäytyä luonnosta nauttien tai alueen liikuntapalveluja hyödyntäen. Repoveden kansallispuistoon on vain vajaan tunnin ajomatka.

Musiikkia ja elämyksiä kokouksen lomaan

Villa Concertossa yhdistyy tyylikkyys, kodinomaisuus ja kulttuurinen ympäristö. Modernissa kokoushuvilassa voit nauttia täydestä yksityisyydestäsi tiimisi kanssa, tilata valmiin kokouspaketin tai kokata omatoimisesti. Kokouksen lomaan voit järjestää koulutuksen, tilata konsertin tai liikunnallisen musiikkityöpajan. Voit myös ulkoilla tiimisi kanssa huvilan läheisillä luontoreiteillä, esim. Kalalammen virkistysalueella. Kouvolan keskustan monet aktiviteetit ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä huvilalta. Villa Concerton korkeatasoisen musiikkiohjelmapalvelun kautta voit tilata solistin tai vaikkapa kokonaisen salonkiorkesterin konsertoimaan kokouksen lomaan tai viihdyttämään vieraitasi illallisella.

VARIANDO OY
Nuotanperä 12
45160 Kouvola
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358 40 766 4974
SOSIAALINEN MEDIAInstagramFacebook
© Variando Oy 2019
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform