Hae
  1. >
  2. Concerto

Villa Concerto

Edustus- ja kokoushuvila

Varaukset ja tiedustelut: +358 40 766 4974 / sale@variando.fi

Kouvolassa sijaitseva 365-neliöinen Villa Concerto tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, koulutuksille, konserteille, virkistyspäiville ja juhlille, ja se on loistava majoitus- ja elämystila kansainvälisille vieraille. Huvila soveltuu myös erinomaisesti hääjuhlien ja erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Ajomatka Kouvolan keskustasta on vajaat kymmenen minuuttia, ja matkakeskuksesta kulkee linja-auto huvilan läheiselle pysäkille. Huvilalla on vapaa pysäköinti. Huvila on vuokra-aikana vain sinun ja seurueesi käytössä.

Palvelut

Kokoukset

Villa Concertossa voit järjestää kokouksen pienistä palavereista monipäiväisiin kokouksiin. Kokoushuvila tarjoaa laadukkaat tilat 2-25 hengen kokouksille.

Majoitus

Villa Concerto tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun yrityksenne työntekijöiden majoittamiseen kokousten aikana.

Ruokailu

Villa Concerto tarjoaa kokouksen, koulutuksen tai konsertin oheen herkullisen kahvin, lounaan tai illallisen.

Tapahtumat

Häät ja juhlat

Vietä tunnelmallinen hääpäivä, häitten vuosipäivä tai yritysjuhla arvokkaassa miljöössä. Villa Concerto on parhaimmillaan enintään 40 hengen juhlatilana.

Tilauskonsertit

Villa Concerton korkeat tilat, erinomainen akustiikka ja ammattitaitoiset muusikot takaavat korkeatasoiset musiikkiesitykset esimerkiksi osana kokous- ja koulutuspäivää tai erikseen järjestettynä elämyksenä.

Aktiviteetit

Kokousten ohella ryhmälläsi on mahdollisuus virkistäytyä luonnosta nauttien tai alueen liikuntapalveluja hyödyntäen. Repoveden kansallispuistoon on vain vajaan tunnin ajomatka.

VARIANDO OY
Nuotanperä 12
45160 Kouvola
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358 40 766 4974
SOSIAALINEN MEDIAInstagramFacebook
© Variando Oy 2018
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform